myClub account

Tampereen Pyrintö, Cheerleading -jaosto

Tervetuloa ilmoittautumaan Pyrintö Cheer Teamin joukkueisiin ja kursseille!

Vanhat harrastajat:
- Mikäli et muista myClub-tunnuksiasi: ÄLÄ LUO UUSIA TUNNUKSIA vaan ole yhteydessä toimisto.pct@gmail.com. Lähetämme sinulle aktivointilinkin jonka kautta pääset takaisin tilillesi.

Ilmoittautuminen uusille harrastajille:
- Joukkueet löydät TAPAHTUMAT - välilehdeltä (vasen yläkulma)
- Oikean joukkueen kohdalla paina ILMOITTAUDU TÄSTÄ
- Yleisesti myClub ID luodaan samalla kun Ilmoittaudut seuran avoimeen tapahtuman tai rekisteröidyt seuran myClub-jäsenpalveluun.
- Rekisteröityminen tai ilmoittautuminen menee vaiheittain siten että 1. vaiheessa luodaan oma henkilökohtainen myClub ID ja 2. vaiheessa syötetään seuran toimintaan osallistujan henkilön tiedot (omat tai lapsen).
- Voit myös luoda myClub ID itsellesi https://id.myclub.fi sivulla klikkaamalla linkkiä ' Luo myClub ID'. myClub ID:n luominen etukäteen itselleen nopeuttaa mm. ilmoittautumista uuden seuran tapahtumaan. myClub ID:n luontivaihe jää kokonaan pois tapahtumailmoittautumisen yhteydessä.
myClub ID luodaan vain kerran ja samalla myClub ID:llä voidaan ilmoittautua kaikkien seurojen toimintaan, jotka käyttävät myClub-palvelua.
- Mikäli olet vanha jäsen ja sinulla on joskus ollut tunnukset, mutta et muista niitä: ÄLÄ LUO UUSIA TUNNUKSIA vaan ole yhteydessä toimisto.pct@gmail.com. Palautamme vanhat tunnuksesi.

Tervetuloa mukaan!