2021-06-30 14:26
Pyrintö Cheer Team

PCT on mukana #Suomenmaajoukkue-kampanjassa — Näin tuet jaostoamme!

Olemme mukana Nelonen median ja suomalaisten lajiliittojen #Suomenmaajoukkue-kampanjassa, joka tukee suomalaisia urheiluseuroja poikkeusolojen aiheuttamassa ahdingossa. Apuasi tarvitaan, jotta urheilu voittaa. Kun tuet meitä tai mitä tahansa suomalaista urheiluseuraa, saat paikan Suomen maajoukkueessa.

Osana kampanjaa lanseeraamme nyt oman kannatusmaksuohjelman, jossa jokainen voi valita itselleen sopivan kokoisen liekin tukeakseen jaostomme toimintaa:

  1. Loiste 10€
  2. Loimu 25€
  3. Roihu 60€

Kannatusmaksut on lisätty MyClubin-kauppaan: https://pyrinto-pct.myclub.fi/flow/shop/products
Voit siis helposti lisätä kannatusmaksun esimerkiksi vaatetilauksen yhteyteen tai maksaa kannatusmaksun sellaisenaan. Jokainen jaostomme tukemiseen osallistunut saa nimensä PCT-hallin Support Wallille! Mikäli haluat tukea jaostoa isommalla summalla, voit lisätä ostoskoriin useamman kannatusmaksun. Huomaathan, että verkkokauppamme lisää tilauksiin automaattisesti 1,5€ suuruisen toimitusmaksun. Toimitusmaksu on huomioitu ostohinnassa, jolloin kokonaissumma on valitun kannatusmaksun suuruinen.

Voit osallistua jaostomme tukemiseen myös esimerkiksi ostamalla seuratuotteita tai lahjoittamalla liikuntavälineitä jaostomme käyttöön. Teemme mielellämme myös yritysyhteistyötä ja otamme vastaan sponsorointia.

Tutustu kampanjaan ja liity Suomen maajoukkueeseen osoitteessa www.suomenmaajoukkue.fi

PCT kiittää lämpimästi kaikesta tuesta!